Thursday, 2 May 2013

Barcelona - A W Hotel

Mivel nemsokara elkoltozunk Barcelonetabol es tavolabb leszunk a tengerparttol, elmentunk Paullal meg egy utolso felfedezo utra. Mar rengetegszer setaltunk fel-ala magan a parton, igy ez alkalommal a hires W hotel fele vettuk utunkat.


A hotel maga egy hires epitesz altal lett tervezve es egybol a tengerparton talalhato, igy a szobadbol lathatod az egesz varost elotted elterulve. Az arak ma estere 595 eurotol KEZDODNEK egy ejszakara, es ezek csak korlatolt latvanyt tudnak biztositani. Ha jo kilatast akarsz, meg jobban ki kell nyitnod a penztarcadat.

Azert  mentunk oda, hogy megnezzuk, ahogy a felhok visszatukrozodnek az epuletrol. A nap eppen lemenoben volt es megfestette a felhok aljat. Paul nagyon jo kepeket keszitett.


Eppen elindultunk visszafele, amikor eszrevettuk, hogy valami tortenik a hotel bejaratanal. Volt ott egy kek busz es rengeteg ember fenykepezett. Kozelebb mereszkedtunk, es lattunk, hogy a Barcelona Focicsapat busza volt! Ugy tunt, eppen par perce mentek be a hotelba. Szerencse, hogy egyikunk sem nagyon szereti a focit, mivel valoszinuleg sosem bocsatanank meg magunknak, hogy nem lattuk oket.


Az eso elallt es a nap ujra kisutott. Minden ujra gyonyoru.No comments:

Post a Comment