Sunday, 14 April 2013

Barcelona - A Holi Fesztival


Vegul nem tudtuk eldonteni, hogy az embertornyokat, vagy a Holi Fesztivalt nezzuk meg, igy mind a kettore elmentunk. Uton az embertornyokhoz eszrevettuk, hogy egy folklor fesztival is folyik, igy azt is megneztuk, de ezekrol kesobb fogok majd irni.

Az embertornyokat kb. 1 ora korul hagytuk ott es azt remeltuk, hogy meg elcsipjuk a fesztival veget, mivel a weboldalukon azt irtak, hogy 3-ig tart. Mar akkor lattuk a sok osszefestett embert, amikor kifele jottunk a metrobol.Nem kellett messzire mennunk, hogy megpillantsuk a fesztivalt es a szines embertengert.
Sajnos mire odaertunk, a fesztivalnak vege volt, de meg mindig rengetegen maradtak ott. Nehanynak dugiban meg akadt festekpora es azt raszortak a korulottuk levokre.

Meg en sem tudtam kikerulni a szineket!


Nagy parti lehetett es egy kicsit sajnaljuk, hogy nem ide jottunk, de meg igy is nagyon jo volt ennyi szines embert latni. Remelem, a Color Run is valami hasonlo lesz majd Juliusban.


Amikor egyertelmu lett, hogy mar tenyleg semmi tobb nem fog tortenni, hazamentunk egy gyors ebedre es siesta-ra, majd lemasztunk a tengerpartra.

Eddig meg mindig csak vagy koran reggel lattuk a partot, amikor futni mentunk, vagy keson este, amikor mar hidegebb volt es ilyenkor minding ures volt. Igy szinte lesokkolt, mennyien voltak most!Sok festekes embert is lattunk. Nehanyan meg a vizbe is bementek! Szerintem sok vasarnap delutant fogunk itt Paul-lal eltolteni.

Nagyon mozgalmas volt, de nagyszeruen telt a hetvege. Imadjuk Barcelonat!

No comments:

Post a Comment